Pretparken

Levering aan pretparken

Pretparken organiseren tegenwoordig steeds meer themadagen of speciale gelegenheden. Daarbuiten maken zij gebruik van vele kindgerelateerde artikelen zoals schmink, penselen en kleine gifts. Zeker halloween is een thema waarin feeskleding-groothandel vaal samenwerkt met de diverse pretparken en dierentuinen. Bij de dierentuinen worden voornamelijk de schmink en grimeer geleverd. Daar wij officieel verdeler zijn van de gerenommeerde merken Kryolan, Grimas en Superstar kan iedereen gebruik maken van zijn favoriete merk.

Afrekenen op factuurbasis

Feestkleding groothandel bied de mogelijkheid om af te rekenen op basis van factuur. De eerste bestelling gaat altijd op basis van vooruitbetaling, daarna kan men op rekening bestellen. Dit maakt het zeer eenvoudig om structureel al u feestartikelen, feestkleding en versieringen aan te kopen bij de Feestkleding groothandel

Welke pretparken?

De volgende gerenommeerde pretparken maken reeds veelvuldig gebruik van de mogelijkheden van feestkleding groothandel. Walibi, toverland, Helledoorn en Drouwenerzand.

© 2016 - 2023 Feestkleding Groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wegens onderhoud is het niet mogelijk om te bestellen bij ons. Graag verwijzen wij u door naar www.feestartikelen4u.nl